Επίσκεψη της Ύπατης Αρμοστής της Ινδίας στην Κύπρο στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου


Η Ύπατη Αρμοστής της Ινδίας στην Κύπρο, κυρία Madhumita Hazarika Bhagat επισκέφτηκε τον περασμένο μήνα  το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και είχε συνάντηση γνωριμίας με τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου.

Η Ύπατη Αρμοστής συζήτησε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Καθ. Ανδρέα Ευσταθίου, τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Καθ. Μάριο Βρυωνίδη και τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων Καθ. Λοΐζο Συμεού για θέματα παιδείας, έρευνας και διεθνοποίησης. Ο Πρύτανης Καθ. Ευσταθίου ενημέρωσε την Ύπατη Αρμοστή για την ιστορία και πρόσφατα επιτεύγματα του Πανεπιστημίου καθώς επίσης και για το αναπτυξιακό του πρόγραμμα.

Η Ύπατη Αρμοστής εξέφρασε στις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου την πρόθεση  της Ύπατης Αρμοστείας να συνεργαστεί με το πανεπιστήμιο για  ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων της Ινδίας με το Πανεπιστήμιο, ιδιαίτερα στην έρευνα και την ανταλλαγή ακαδημαϊκών και φοιτητών/τριών. Συζητήθηκαν επίσης οι προοπτικές διοργάνωσης εκδηλώσεων που θα προβάλουν τον πολιτισμό της Ινδίας και τις στενές ιστορικές σχέσεις Ινδίας-Κύπρου σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










416