Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Multiplier event Erasmus+KA2 RECHANCE


Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Rechance πραγματοποίησε το multiplier event στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με το Center for Social Innovation (CSI). Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το Πρόγραμμα Νοσηλευτικής του Τμήματος Επιστημών Υγείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και η έναρξη του σθνεδρίου πραγματοποιήθηκε από την Πρόεδρο του Τμήματος Επιστημών Υγείας, Καθηγήτρια Χρυσούλα Θώδη.

Οι δυο εταίροι από την Κύπρο παρουσίασαν τα αποτελέσματα του προγράμματος καθώς και της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στη Κύπρο και σε όλες τις συμμετέχουσες Ευρωπαϊκές χώρες. Στο συνέδριο αυτό συμμετείχαν ομιλητές από τα Υπουργεία Υγείας και Δικαιοσύνης, Σωφρονιστικά ιδρύματα της Κύπρου, οργανισμούς που αφορούν θέματα δικαιοσύνης και αντιμετώπισης του εγκλήματος. Ο στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων πρώην φυλακισμένων ατόμων με στόχο την ομαλή επανένταξη και συμπερίληψη τους στη κοινωνία. Περισσότερες πληροφορίες και όλα τα αποτελέσματα του προγράμματος θα τα βρείτε στο https://rechanceproject.eu/

Συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Rechance είναι Δρ. Μαρία Προδρόμου, Επίκουρη Καθηγήτρια Νοσηλευτικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


243