2ο Colloquium Διδακτορικής Έρευνας της Συνόδου Πρυτάνεων Κυπριακών Πανεπιστημίων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο


 Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το 2ο Colloquium Διδακτορικής Έρευνας της Συνόδου Πρυτάνεων Κυπριακών Πανεπιστημίων. Στο συνέδριο αυτό θα παρουσιαστούν περίπου 80 διδακτορικές έρευνες που βρίσκονται σε διάφορα στάδια υλοποίησης και εκπονούνται σε όλα τα πανεπιστήμια της Κύπρου και καλύπτουν πεδία όπως: Υγεία, Ιατρική, Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική, Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά, Διοίκηση, Εκπαίδευση, Ανθρωπιστικές Σπουδές, Κοινωνικές Επιστήμες καθώς και διεπιστημονικά πεδία.

Το εισαγωγικό μέρος του συνεδρίου που ξεκινά στις 9:00 πμ θα χαιρετίσουν οι: Καθ. Ανδρέας Ευσταθίου, Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Καθ. Παναγιώτης Ζαφείρης, Πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και Πρόεδρος της Συνόδου των Πρυτάνεων Κυπριακών Πανεπιστημίων. Κύρια ομιλία θα απευθύνει ο κ. Κυριάκος Κόκκινος, Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί στις 6:00 μμ με τη βράβευση των καλύτερων παρουσιάσεων στο συνέδριο μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα διεξάγεται κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


308