Η Ύπατη Αρμοστής της Αυστραλίας στην Κύπρο στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημίου Κύπρου


Η Ύπατη Αρμοστής της Αυστραλίας στην Κύπρο, κυρία Fiona McKergow επισκέφτηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και είχε συνάντηση γνωριμίας με τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου.

Η Ύπατη Αρμοστής συζήτησε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Καθ. Ανδρέα Ευσταθίου και τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων Καθ. Λοίζο Συμεού για θέματα παιδείας, έρευνας και διεθνοποίησης. Ο Πρύτανης ενημέρωσε την Ύπατη Αρμοστή για την ιστορία και πρόσφατα επιτεύγματα του πανεπιστημίου καθώς επίσης και για το αναπτυξιακό του πρόγραμμα.

Η Ύπατη Αρμοστής εξέφρασε στις πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου την διάθεση της Ύπατης Αρμοστείας και της ίδίας προσωπικά να συνεργαστεί με το πανεπιστήμιο για  ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων της Αυστραλίας με το πανεπιστήμιο ιδιαίτερα στην έρευνα και την ανταλλαγή ακαδημαϊκών και φοιτητών. Σημειώνεται ότι με πρωτοβουλία της Ύπατης Αρμοστείας της Αυστραλίας ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια πολύ στενή συνεργασία μεταξύ του κέντρου Αριστείας CERIDES του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Accident Research Centre (MUARC) του πανεπιστημίου Monash στην Αυστραλία σε θέματα οδικής ασφάλειας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










395