23η Έκθεση Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου


Το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει την 23η Ετήσια Έκθεση Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης (Career and Internship Exhibition) τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.  Φέτος, στην Έκθεση συμμετέχουν 90 οργανισμοί από 16 τομείς της Κυπριακής Οικονομίας.

Η Έκθεση εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού πυλώνα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για στοχευμένες ενέργειες που διευρύνουν την απασχολησιμότητα των φοιτητών και αποφοίτων του πανεπιστημίου και ενδυναμώνουν τη δικτύωση μεταξύ αγοράς εργασίας και νέων ταλαντούχων υποψηφίων.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ευκαιρίες μόνιμης ή μερικής απασχόλησης, καθώς και για προγράμματα πρακτικής άσκησης στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Οι συντονισμένες ενέργειες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα αυτό αναγνωρίστηκαν και κατά την αξιολόγηση από το QS Top Universities (QS stars) όπου το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημίου Κύπρου έλαβε την ανώτατη διάκριση 5 αστέρια στον τομέα της Απασχολησιμότητας.  Πρόσφατη έρευνα αποφοίτων ανέδειξε πως 87% των αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου βρήκαν δουλειά στο τομέα των σπουδών τους μέσα σε έξι μήνες μετά από την αποφοίτησή τους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










585