Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργάνωσε την 23η Ετήσια Έκθεση Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης


Φέτος στην Έκθεση συμμετείχαν οργανισμοί από Κύπρο, Ελλάδα, Ολλανδία και Αγγλία που αντιπροσωπεύουν όλους τους τομείς της Οικονομίας. 

Το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργάνωσε την 23η Ετήσια Έκθεση Καριέρας  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Στην Έκθεση συμμετείχαν 95 οργανισμοί από 16 τομείς της Κυπριακής Οικονομίας.

Η Έκθεση εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού πυλώνα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για στοχευμένες ενέργειες που διευρύνουν την απασχολησιμότητά των φοιτητών και αποφοίτων του πανεπιστημίου και ενδυναμώνουν τη δικτύωση μεταξύ αγοράς εργασίας και νέων ταλαντούχων υποψηφίων.

Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ευκαιρίες μόνιμης ή μερικής απασχόλησης καθώς επίσης και προγράμματα πρακτικής άσκησης σε διάφορους οργανισμούς και εταιρίες.

Φέτος, η 23η Ετήσια Έκθεση Καριέρας πραγματοποιήθηκε δια ζώσης προσφέροντας έτσι την ευκαιρία σε εκατοντάδες φοιτητές και απόφοιτους να παρευρεθούν και να γνωρίσουν από κοντά τους εκπροσώπους εταιριών. Η αλληλοεπίδραση χαρακτηριζόταν  από ενέργεια και ισχυρή διάθεση συνεργασίας και αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία διάδρασης για τους παρευρισκόμενους.

Οι προσπάθειες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα αυτό αναγνωρίστηκαν κατά την αξιολόγηση από το QS Top Universities (QS stars), παρέχοντας στο πανεπιστήμιο 5 αστέρια στον τομέα της Απασχόλησης Φοιτητών. Τα αποτελέσματα της πιο πρόσφατης έρευνας αποφοίτων απέδειξαν πως το 87% των αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου εξασφάλισαν εργασία στον τομέα των σπουδών τους εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους.

Φέτος στην Έκθεση συμμετείχαν οργανισμοί από Κύπρο, Ελλάδα, Ολλανδία και Αγγλία που αντιπροσωπεύουν όλους τους τομείς της Οικονομίας. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου καινοτομεί ενισχύοντας τις σχέσεις αλληλεπίδρασης με την πραγματική Οικονομία και ανοίγει ακόμη περισσότερο τους διαύλους επικοινωνίας με την Αγορά εργασίας.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










409