Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο: Τελετή απονομής Ετήσιων Βραβείων Αριστείας στην Έρευνα και τη Διδασκαλία


Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα πραγματοποιήσει την Τελετή απονομής των Ετήσιων Βραβείων Αριστείας στην Έρευνα και τη Διδασκαλία, την προσεχή Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023. Τα εν λόγω βραβεία έχουν θεσπιστεί για να αναγνωρίσουν το ακαδημαϊκό προσωπικό του πανεπιστημίου που έχει επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις στην έρευνα και τη διδασκαλία και, ως εκ τούτου, έχει συμβάλει σημαντικά στην προώθηση της ακαδημαϊκής αριστείας στο πανεπιστήμιο.

Το πανεπιστήμιο θα απονείμει ξεχωριστά βραβεία για τον Νέο Ερευνητή, τον Διακεκριμένο Ερευνητή, τη Γυναίκα Ερευνήτρια που έχει επιδείξει σημαντικό έργο στα πρώτα στάδια της σταδιοδρομίας της, καθώς και δύο βραβεία στη Διδασκαλία. Τα Βραβεία Διδασκαλίας απονέμονται στη μνήμη της Δρος Μαίρης Ελευθεριάδου, η οποία διετέλεσε Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων Αριστείας, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος της 4ης Εβδομάδας Erasmus του πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2023, μεταξύ 6:00 – 7:15μ.μ., στους Κήπους του Μετοχίου Κύκκου, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται με live streaming σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=DLOscw5qYHw.

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










617