3η Ενημερωτική Ημερίδα Κυβερνοασφάλειας του Ευρωπαϊκού Χρηματοδοτούμενου έργου REWIRE!


Σε μια εποχή όπου οι ψηφιακές απειλές εξελίσσονται με ανησυχητική ταχύτητα, η ανάγκη για ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην κυβερνοασφάλεια δεν μπορεί να υπερτονιστεί. Οι κυβερνοεπιθέσεις δεν αποτελούν απειλή μόνο για τις μεγάλες εταιρείες, αλλά για κάθε πτυχή της ψηφιακής μας ζωής. Αυτό υπογραμμίζει την επείγουσα ανάγκη για εξειδικευμένους επαγγελματίες της κυβερνοασφάλειας που μπορούν να προστατεύσουν τα πληροφοριακά μας συστήματα και δίκτυα. Έχοντας κατά νου αυτή την πιεστική ζήτηση, που αποδεικνύεται περίτρανα και από τα στατιστικά που έχουν δημοσιευθεί φέτος από το ISC2 και υποδεικνύουν την ανάγκη για ~348000 θέσεις εργασίας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας στην Ευρώπη, μέσα από το Ευρωπαϊκό χρηματοδοτούμενο έργο REWIRE, έχουν δημιουργηθεί τέσσερα δωρεάν προγράμματα κατάρτισης, ακολουθώντας τo Ευρωπαϊκό πλαίσιο δεξιοτήτων Kυβερνοασφάλειας.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η APIROPLUS Solutions LTD. και ο Κυπριακός Οργανισμός Πιστοποίησης, σας προσκαλούν στην 3η Ημερίδα ενημέρωσης REWIRE, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του NCC-CY – Εθνικού Κέντρου Συντονισμού Κυβερνοασφάλειας, και θα γίνει την Τετάρτη 24/04/2024, από τις 17:00 έως τις 19:00, στο Αμφιθέατρο Β (AUB) στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εναλλακτικά θα μπορούν  οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μέσω ZOOM.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες που στοχεύουν στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους, σε φοιτητές και απόφοιτους που σκέφτονται να ακολουθήσουν καριέρα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, και έχει σχεδιαστεί για να ενημερώσει για τα τέσσερα δωρεάν προγράμματα κατάρτισης που οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικού.

Στην ημερίδα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις εμπειρογνωμόνων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας οι οποίες θα καλύψουν τις τελευταίες τάσεις και προκλήσεις στον τομέα. Τα ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα κατάρτισης του REWIRE έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις απασχόλησης στον τομέα των Τεχνολογιών πληροφορικης στην Ευρώπη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πλογηθούν στην πρωτοποριακή πλατφόρμα CyberABILITY και να εξερευνήσουν ενα διαδραστικό εργαλείο ανάλυσης θέσεων εργασίας, παρουσιάζοντας αναλύσεις της αγοράς εργασίας σε πραγματικό χρόνο καθώς και τις ζωτικής σημασίας δεξιότητες που απαιτούνται σήμερα.

Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση για τα τέσσερα προγράμματα κατάρτισης του REWIRE τα οποία είναι δομημένα για να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των υπάρχοντων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των πραγματικών απαιτήσεων του κλάδου, εξασφαλίζοντας ότι οι εκπαιδευόμενοι που θα ολοκληρώσουν τα προγράμματα κατάρτισης, και θα είναι έτοιμοι για να ανταγωνιστούν στην αγορά εργασίας.

Στο τέλος της ημερίδας θα υπάρχει η ευκαιρία να ρωτήσετε τις ερωτήσεις σας απευθείας σε ειδικούς για θέματα κυβερνοασφάλειας και ν’ αποκτήστε πολύτιμες γνώσεις για την έναρξη ή την προώθηση της καριέρας σας σε αυτόν τον δυναμικό τομέα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και εγγραφές, πατήστε εδώ.




Comments (0)





Add a new comment:








Newsletter










302