Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο: Τελετή Αποφοίτησης Σχολής Επιστ. της Αγωγής, Ανθρωπ. και Κοιν. Επιστημών


Πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα το βράδυ η Τελετή Αποφοίτησης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Στην τελετή απονεμήθηκαν 191 πτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι σπουδών.  Παράλληλα, δόθηκαν και βραβεία σε άριστους φοιτητές και φοιτήτριες αλλά και πρωτεύσαντες αποφοίτους.

Ο πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου,  καθ. Αντρέας Ευσταθίου   συνεχάρη τους αποφοίτους με αυτά τα λόγια :   «Απόφοιτοι, η αποφοίτησή σας είναι ένα γεγονός για το οποίο ελπίζω να είστε πολύ περήφανοι. Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι σας είναι πολύ περήφανοι για σάς. Και πρέπει να ξέρετε ότι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι επίσης πολύ περήφανο για τα επιτεύγματά σας. Σήμερα, θα ήθελα να σας χαιρετήσω για την επιτυχία σας. Δουλέψατε σκληρά για αυτή τη σημαντική επιτυχία. Συγχαρητήρια! ».

Απευθυνόμενος στους απόφοιτους ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών κ. Σταύρος Καραγάννης ανέφερε: «  Η αποφοίτηση είναι πολύ περισσότερο από μια τυπική τελετή. Αποτελεί ορόσημο στη ζωή ενός ατόμου, μια στιγμή που είναι περίεργα αντιφατική: σηματοδοτεί μια αναχώρηση και μια άφιξη ταυτόχρονα, μια στιγμή προβληματισμού αλλά και προσμονής. Παρέχει την ευκαιρία να κάνετε μια παύση και να αναπολήσετε το ταξίδι που κάνατε και το μέλλον που βρίσκεται μπροστά σας.  Καθώς πρόκειται να εισέλθετε στην επόμενη φάση της ζωής σας, μην ξεχνάτε πως τα μαθήματα που πήρατε έχουν καλλιεργήσει τη σκέψη σας, οι σχέσεις που δημιουργήσατε έχουν διαμορφώσει τη μέθοδο προσέγγισής σας και τα ακαδημαϊκά σας επιτεύγματα έχουν ενισχύσει την πεποίθηση και αυτοπεποίθησή σας στην ικανότητα να κάνετε τη διαφορά στη ζωή σας αλλά και στον κόσμο γύρω σας . Ακολουθείστε το πάθος σας και επιδιώξετε με επιμονή και υπομονή τους στόχους σας. »

Αξίζει να σημειωθεί πως δόθηκε συγκινητική ομιλία από την αριστούχο απόφοιτο Βολιώτη Στεφανία η οποία σημείωσε την πιο ψηλή βαθμολογία της Σχολής Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών .

 

 




Comments (0)





Add a new comment:








Newsletter










305