EUC Startup Networking Night: Βραδιά Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο


Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τη βραδιά EUC Startup Networking Night, μια εμπνευσμένη βραδιά επιχειρηματικότητας και καινοτομίας που πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτώντας την επιτυχή ολοκλήρωση του 3ου κύκλου του EUC Startup Programme powered by Microsoft.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 65 συμμετέχοντες, όπως startups, επιχειρηματίες και επενδυτές, οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες σχετικά με τον τομέα της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στη Microsoft και στους Innovation Partners του προγράμματος μας— BSM Cyprus, CNP Cyprus, CYTA, ExxonMobil, EY, Gnomi, Hellenic Bank, IMH, Logicom, NetU and NewCyTech και το Cyprus Chamber of Commerce and Industry (CCCI)—για τη συμμετοχή και πολύτιμη υποστήριξή τους.

Συγχαίρουμε τις startups που συμμετείχαν στο EUC Startup Programme powered by Microsoft, το οποίο εδώ και 3 έτη στηρίζει ενεργά τις κυπριακές startups. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι startups συμμετείχαν σε μια σειρά εκπαιδεύσεων και mentoring, βελτιώνοντας τις δεξιότητές τους και αναβαθμίζοντας τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσιάσεις από τις startups του 3ου κύκλου, οι οποίες παρουσίασαν τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες και τις γνώσεις που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Ακολουθώντας τις παρουσιάσεις, πραγματοποιήθηκε ένα panel discussion με τη συμμετοχή ειδικών και εμπειρογνωμόνων στον τομέα της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην Κύπρο, όπως:

  • Δημήτρης Σκουρίδης, Επικεφαλής Επιστήμονας Έρευνας, Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Δημοκρατίας της Κύπρου
  • Ανδρέας Παναγιώτου, Διευθύνων Σύμβουλος, Kinisis Ventures Limited
  • Μαρία Μαρκίδου Γεωργιάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Cyprus Seeds
  • Γιώργος Γεωργιάδης, Partner Technology Strategist for SouthEast Europe, Microsoft
  • Γιάννης Ευτυχίου, Co-founder & Partner, 33East.

Οι συμμετέχοντες του panel discussion μοιράστηκαν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους, ενώ αντάλλαξαν τις ειλικρινείς τους απόψεις και βλέψεις για τον τομέα της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα οργανώθηκε από το School of Business του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με τον Δρ. Πιέρη Χουρδή να ηγείται της προσπάθειας, σε στενή συνεργασία με τη Microsoft, που εκπροσωπήθηκε από τον Σταυρίνο Κυριακού. Η Δρ. Σίλια Χατζηχριστοδούλου και η Στέφανη Θεοφάνους από την GrantXpert Consulting Ltd διαχειρίστηκαν την οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία του προγράμματος και του EUC Startup Networking Night. Ανυπομονούμε να δούμε τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη και τον αντίκτυπο των startups μας τα επόμενα χρόνια. 




Comments (0)





Add a new comment:








Newsletter










55