Φορέας: Yποβολή αιτήσεων για ιδρυματικές, τμηματικές και προγραμματικές αξιολογήσεις


Ενόψει της λήξης της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων για την ιδρυματική αξιολόγηση ο Φορέας ΔΙΠΑΕ, σας ενημερώνει τα ακόλουθα:

Ο Φορέας θα δέχεται τις αιτήσεις για ιδρυματική αξιολόγηση εντός της προθεσμίας της 30ης Ιουνίου 2020 με ηλεκτρονική υποβολή μέχρι τις 12 τα μεσάνυκτα.

Η αίτηση για ιδρυματική αξιολόγηση, εκτός από την ηλεκτρονική υποβολή θα πρέπει να αποστέλλεται στα γραφεία του Φορέα σε ψηφιακό δίσκο (CD ROM) συνοδευόμενη από καλυπτική επιστολή υπογραμμένη από τον κατά Νόμο υπεύθυνο το ιδρύματος. Στην επιστολή θα πρέπει να αναφέρεται ρητά κατά πόσον το ίδρυμα έχει προβεί στην καταβολή των νενομισμένων τελών στο λογιστήριο του ΥΠΠΑΝ και να συνοδεύεται με την σχετική απόδειξη. Στην περίπτωση που δεν κατέστη δυνατή η καταβολή των τελών, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων βάσει της ανακοίνωσης του ΥΠΠΑΝ ημερομηνίας 31 Μαρτίου 2020 (http://www.dipae.ac.cy/index.php/el/nea-ekdiloseis/anakoinoseis-el/510-31-03-2020-aitiseis) τα ιδρύματα θα κληθούν και θα είναι υποχρεωμένα να καταβάλουν το αντίστοιχο τέλος πριν από την αποστολή σε αυτά της Έκθεσης Εξωτερικής Αξιολόγησης της Επιτροπής Εξωτερικής Αξιολόγησης (ΕΕΑ). Σε αντίθετη περίπτωση η διαδικασία αξιολόγησης θα αναστέλλεται.

Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι όσα ιδρύματα έχουν υποβάλει προγράμματα σπουδών μόνο με ηλεκτρονική υποβολή κατά την περίοδο της κλιμάκωσης των μέτρων περιορισμού λόγω κορονοϊού, καλούνται να υποβάλουν στον Φορέα την καλυπτική επιστολή της αίτησης μαζί με την αίτηση σε ψηφιακό δίσκο (CD ROM) και να μεριμνήσουν για την καταβολή των νενομισμένων τελών στην περίπτωση που αυτά δεν έχουν καταβληθεί. Στην περίπτωση που τα τέλη έχουν καταβληθεί, η καλυπτική επιστολή να συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










788