Συνάντηση Γ. Διευθυντή του ΥΠΠΑΝ με την ΠΟΠ


 Διαφοροποίηση των όρων της παροχής φοιτητικής μέριμνας, χορηγίας και φοιτητικού επιδόματος πολύτεκνων οικογενειών ζητά η ΠΟΠ

Πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2020, συνάντηση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) κ. Κύπρου Κυπριανού με την Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων (Π.Ο.Π).

Στο πλαίσιο της συνάντησης η Π.Ο.Π έθεσε διάφορα θέματα εστιάζοντας κυρίως  στη διαφοροποίηση των όρων της παροχής φοιτητικής μέριμνας, χορηγίας και φοιτητικού επιδόματος πολύτεκνων οικογενειών, όπως απορρέουν από τη σχετική Νομοθεσία για τους φοιτητές. Επίσης έμφαση δόθηκε από την Π.Ο.Π και στη συμπερίληψη των παιδιών των πολύτεκνων οικογενειών στους δικαιούχους μαθητές για παροχή χορηγίας για αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Το ΥΠΠΑΝ ανέλαβε να μελετήσει τα αιτήματα της Π.Ο.Π στη βάση στοιχείων που υπέβαλε η Οργάνωση, ώστε να διερευνηθεί περαιτέρω η δυνατότητα ικανοποίησής τους. Περαιτέρω συμφωνήθηκε όπως τα ανωτέρω θέματα συζητηθούν ξανά με την Π.Ο.Π περί τα τέλη Ιανουαρίου 2021.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










22857