Γενική Συνέλευση ΟΜΕΠ Κύπρου 2016 για εκλογή του νέου Δ.Σ.


Η ΟΜΕΠ Κύπρου «Παγκόσμια Οργάνωση Πρώτης Αγωγής και Εκπαίδευσης – Επιτροπή Κύπρου» συγκαλεί τη Γενική της Συνέλευση για την εκλογή του νέου της διοικητικού συμβουλίου στις 26 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία (Αίθουσα 116). 

Σκοπός της ΟΜΕΠ Κύπρου όπως αναγράφεται και στο καταστατικό «είναι η μελέτη όλων των θεμάτων που αφορούν στην αγωγή και εκπαίδευση των παιδιών πρώτο-σχολικής ηλικίας, η προαγωγή, ανάπτυξη και η στήριξη του θεσμού των Νηπιαγωγείων και των Πανεπιστημιακών Σπουδών Εκπαίδευσης νηπιαγωγών και η συμβολή στη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας της πρώτης αγωγής και εκπαίδευσης με βάση τις διεθνείς τάσεις και την έρευνα».

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας σύμφωνα με το καταστατικό έχουν όλα τα ενεργά μέλη της οργάνωσης. Όσα μέλη ή όποια άλλα άτομα επιθυμούν να γίνουν μέλη της ΟΜΕΠ Κύπρου και να υποβάλουν υποψηφιότητα, μπορούν να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο στο ακόλουθο link https://goo.gl/forms/QT8k7kSvT1HI8DA42 και να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση όπου και θα μπορούν να ενεργοποιήσουν την εγγραφή τους ως μέλη.

Παράλληλα το μήνα Νοέμβριο θα διεξαχθούν εργαστήρια με θέματα που αφορούν την πρώτη αγωγή και εκπαίδευση στη Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Στον ακόλουθο σύνδεσμο υπάρχουν όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τα επερχόμενα εργαστήρια της ΟΜΕΠ Κύπρου

https://docs.google.com/document/d/1G2Pi90kiGiIaRrSRnzVWdTbJooTHrxCZNVe4AssJ3LI/edit?usp=sharing




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










191