Κυριάκος Νικηφόρου: Αδικαιολόγητη η εξαγγελία μέτρων από ΟΕΛΜΕΚ


ΚΥΠΕ - Είναι αδικαιολόγητη η εξαγγελία μέτρων από την ΟΕΛΜΕΚ, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο  Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, Κυριάκος Νικηφόρου.

Ερωτηθείς για την απόφαση της ΟΕΛΜΕΚ να κατέλθει σε μονόωρη στάση εργασίας στις 25 Σεπτεμβρίου, ο κ. Νικηφόρου είπε ότι είναι αδικαιολόγητη πλήρως η εξαγγελία τέτοιων μέτρων.

«Όσον αφορά τις εξετάσεις τετραμήνων, νομίζω ότι όλα τα είχαμε συζητήσει και τα είχαμε συμφωνήσει», πρόσθεσε και σημείωσε ότι για το θέμα των κλιματιστικών έχει οριστεί Επιτροπή.

«Για τη μη έγκυρη στελέχωση, εμείς το φωνάζαμε εδώ και χρόνια, αλλά θα πρέπει να αποφασίσουν τα στελέχη της ΟΕΛΜΕΚ τι θέλουν. Θέλουν απλά τον συνδικαλισμό ή θέλουν να βοηθήσουν το σύστημα στο να προχωρήσει η στελέχωση γρήγορα;», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Νικηφόρου είπε ότι θα συνέλθει αύριο η Γραμματεία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης για να πάρει αποφάσεις.




Comments (1)

  1. Χάρης Αλκαίος:
    Sep 17, 2019 at 02:11 PM

    Αγαπητέ κύριε Νικηφόρου, σαν γονιός μπήκα στον κόπο να διαβάσω τι προνοούν οι οδηγίες και οι κανονισμοί του υπουργείου για τις εξετάσεις τετραμήνων και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι διέπονται από προχειρότητα και είναι πιθανόν ανεφάρμοστες. Εσείς τους μελετήσατε; Καθαηγητές και μαθητές συμφωνούν ότι το σύστημα έχει προβλήματα, ενώ εσείς τρέχετε να πάρετε θέση εναντίον των καθηγητών. Μιλάτε ατομικά ή έχετε καθίσει ως συμβούλιο και αποφασίσατε ότι αυτή είναι η θέση σας;


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










960