Γονείς Μέσης: Συμπάθεια και συμπαράσταση προς τη Β. Διευθύντρια που κτυπήθηκε από εξωσχολικούς


Η Συνομοσπονδία Γονέων Γονέων Μεσης αναφέρει:  

"Ως Οργανωμένοι Γονείς Μέσης Εκπαίδευσης εκφράζουμε την συμπάθεια και τη συμπαράσταση μας προς την Βοηθό Διευθύντρια η οποία την περασμένη Πέμπτη κτυπήθηκε από εξωσχολικούς σε σχολείο της Πάφου.

Τέτοιες πράξεις, από όπου και αν προέρχονται, είναι καταδικαστέες και αποτελούν στίγμα για ολόκληρη την κοινωνία.

Τονίζουμε για μια ακόμη φορά την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης των περιφράξεων των σχολικών μονάδων και την τοποθέτηση θυροτηλεφώνων σε όλα τα σχολεία, ούτως ώστε να υπάρχει έλεγχος στη διακίνηση προσώπων στα σχολεία. Δεν θα δεχτούμε καμία δικαιολογία, από όπου αυτή και αν προέρχεται, για τη μη τοποθέτηση περιφράξεων και θυροτηλεφώνων.

Στα σχολεία που έχουν γίνει οι περιφράξεις και έχουν εγκατασταθεί τα θυροτηλέφωνα, η είσοδος του σχολείου πρέπει να είναι κλειστή και πρέπει να υπάρχει μόνο μία είσοδος και μία έξοδος ούτως ώστε να υπάρχει έλεγχος διερχομένων για την προστασία μαθητών και προσωπικού. Όπου δεν έχουν ολοκληρωθεί τα μέτρα ασφάλειας, όπως αυτά έχουν εξαγγελθεί, παρακαλούμε τους/τις διευθυντές/ύντριες να κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού, ως οι κατά νόμο υπεύθυνοι".




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










686