Η νέα ηγεσία των Γονέων Μέσης θα καταθέσει γραπτώς στον ΥΠΠΑΝ τις θέσεις της


Στις 27 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Γραμματείας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομο Προδρόμου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας:

Στη συνάντηση, παρόλο που ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα, συζητήθηκαν επιγραμματικά και θέματα που απασχολούν τους Γονείς. Συζητήθηκαν η Αξιολόγηση του Μαθητή μέσα από τα Τετράμηνα, η Βία και Παραβατικότητα, η Ενιαία Εκπαίδευση, τα παιδιά με Μεταναστευτική Βιογραφία, κ.ά.

Ο Υπουργός αφού συνεχάρη τα μέλη της Γραμματείας για την εκλογή τους, τόνισε τη σημασία του ρόλου των Οργανωμένων Γονιών και ευχαρίστησε για τη θετική συμβολή της Συνομοσπονδίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα του τόπου. Στη συνέχεια ανέφερε ότι προσβλέπει στη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας.

Ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Χαράλαμπος Διονυσίου, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την πρόσκληση και ανέφερε ότι η συνεργασία των Γονιών και του Υπουργείου είναι δεδομένη. Ο κ. Διονυσίου ενημέρωσε τον Υπουργό ότι η Συνομοσπονδία θα καταθέσει γραπτώς τις θέσεις/εισηγήσεις της μετά την πρώτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










862