Γονείς Μέσης: Μεγάλο ποσοστό από τις εισηγήσεις μας συγκλίνουν με αυτές του Υπουργείου


Με ανακοίνωσή της,  η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης ενημερώνει ότι:

«Πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου συνάντηση της Γραμματείας της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομο Προδρόμου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου, κ. Μάριος Παναγίδης και ο Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Δρ Κυπριανός  Λούης.

Η συνάντηση ήταν στο πλαίσιο του διαλόγου που διεξάγεται για τη βελτίωση του θεσμού της  Αξιολόγησης του Μαθητή μέσα από τις Εξετάσεις Τετραμήνων. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της  Συνομοσπονδίας ανέλυσε στον Υπουργό τις εισηγήσεις της Συνομοσπονδίας για τη βελτίωση του Θεσμού, που θα βοηθήσουν άμεσα τους μαθητές της Α΄ Τάξης για το Β΄ Τετράμηνο αλλά και βελτιώσεις που θα πρέπει να ρυθμιστούν με νομοθετικές τροποποιήσεις και θα έχουν ισχύ από την επόμενη σχολική χρονιά.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική, διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και διαφάνηκε ότι μεγάλο ποσοστό από τις εισηγήσεις που έχουν κατατεθεί από τη Συνομοσπονδία συγκλίνουν με αυτές του Υπουργείου και συμβάλουν στη δημιουργία συνθηκών για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Παιδείας για τον χρόνο, την στήριξη  και την ευαισθησία που επιδεικνύει στα θέματα που απασχολούν τους Οργανωμένους Γονείς και στοχεύουν στην βιώσιμη λειτουργία του Δημόσιου Σχολείου».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










863