Γονείς Μέσης: Καλούμε γονείς και μαθητές να εφαρμόζουν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας


Με ανακοίνωσή της η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης αναφέρει:

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις του Κράτους για την κατάσταση με τον Κορωναϊό Covid-19 στο νησί  και με γνώμονα την διασφάλιση της υγείας μαθητών και γονιών, αποφάσισε όπως αναστείλει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις/δράσεις της  μέχρις ότου η Πολιτεία προβεί σε θετικές ανακοινώσεις.

Καλούμε επίσης τις Ομοσπονδίες και τους Συνδέσμους Γονέων όπως αναβάλουν κάθε εκδήλωση/δράση τους, καθώς και τις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων, μέχρι νεότερης ειδοποίησης.

Καλούμε γονείς και μαθητές να εφαρμόζουν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την προστασία της υγείας τους και της υγείας των οικείων τους.

Επικροτούμε τα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για το κλείσιμο των σχολείων στη Λευκωσία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Ίσως όμως θα έπρεπε προληπτικά να κλείσουν όλα τα σχολεία στην Κύπρο, λόγω των μετακινήσεων εκπαιδευτικών, μαθητών και φοιτητών ανάμεσα στις επαρχίες.

Θερμή παράκληση προς τα άτομα που έχουν ειδοποιηθεί από το Υπουργείο Υγείας για να παραμείνουν υπό περιορισμό στο σπίτι τους, να λάβουν τις απαραίτητες  πληροφορίες από το Αρμόδιο Υπουργείο για το τι πρέπει να πράξουν για τα παιδιά τους όσον αφορά την παρουσία τους στις σχολικές μονάδες μετά τη λήξη του προληπτικού μέτρου για το κλείσιμο των σχολείων.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1860