Γονείς Μέσης: Ικανοποίηση για την αλλαγή στο πρόγραμμα των Παγκυπρίων Απόλυσης


Με ανακοίνωσή της, η Παγκυπρια Συνομοσποσνδία Γονέων Μέσης αναφέρει:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έχουμε πληροφορηθεί για το νέο αναθεωρημένο πρόγραμμα των Παγκυπρίων Εξετάσεων Απόλυσης 2020 μέσω της σημερινής, σχετικής ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας:

«……Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ανταποκρινόμενο σε έκκληση που έγινε από τη Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης…….»

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και ιδιαίτερα προς τον έντιμο Υπουργό Παιδείας, κύριο Προδρόμου, για την ανταπόκριση του στο αίτημα της Συνομοσπονδίας για αλλαγή του Προγράμματος.

Η αλλαγή του Προγράμματος, έστω και μερική, θα βοηθήσει τους τελειόφοιτους να ανταποκριθούν πιο ικανοποιητικά και με λιγότερο άγχος στην επικείμενη δοκιμασία των Παγκυπρίων Εξετάσεων Πρόσβασης αλλά και Απόλυσης.

Η αναφορά στον καταλυτικό ρόλο της Συνομοσπονδίας για την αλλαγή του Προγράμματος Παγκυπρίων Εξετάσεων Απόλυσης στην ανακοίνωση του ΥΠΠΑΝ, είναι για μας απόδειξη της εποικοδομητικής σχέσης Οργανωμένων Γονιών και Υπουργείου. Μία σχέση που στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση.

Ως Συνομοσπονδία, βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση, παραμένοντας προσηλωμένοι στο συμφέρον όλων των μαθητών/μαθητριών και του δημόσιου σχολείου».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1018