Γονείς Μέσης για Παγκύπριες: Συγχαρητήρια σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και ΥΠΠΑΝ


Με ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης αναφέρει:

«Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων 2020 για τα ΑΕΙ της Κύπρου και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας και η  αγωνία χιλιάδων υποψήφιων φοιτητών φτάνει επιτέλους στο τέλος της.

Ως Συνομοσπονδία Γονέων, εκφράζουμε πρωτίστως τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τη μάχη τους, ανεξάρτητα από το ποια ήταν η κατάληξη, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που αναμφίβολα κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία, είχαν να προετοιμάσουν τους μαθητές τους.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στο Υπουργείο Παιδείας και στην Υπηρεσία Εξετάσεων που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διαδικασία των Παγκύπριων Εξετάσεων, ίσως στη χειρότερη χρονιά που έχουμε διανύσει τα τελευταία χρόνια.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που εξασφάλισαν θέση και τους ευχόμαστε να έχουν μία πετυχημένη πορεία στον κλάδο σπουδών που έχουν εισαχθεί. Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στα παιδιά που πρώτευσαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις και πήραν το απόλυτο 20.

Στα παιδιά που λόγω του σκληρού ανταγωνισμού, δεν εξασφάλισαν μια θέση στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου ή τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας, στέλνουμε μήνυμα να μην απογοητευτούν και να συνεχίσουν τον αγώνα τους, άλλωστε αναμένονται και τα αποτελέσματα για τα ΑΑΕΙ της Ελλάδας. Έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους να κυνηγήσουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους, τα όνειρα και τους στόχους τους.

Αγαπητά μας παιδιά, ο δρόμος προς την Ιθάκη είναι και η ανάπτυξη της προσωπικότητας, η ανθρωπιά και η προσωπική ευτυχία που θα σας αφήσει αναμνήσεις ζωής και θα σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια για μία πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter

463