Βραβείο EPA Alcuin Award 2021 για τη Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης


Για τη δράση «Carob Syrup Producers» του Λυκείου Λατσιών

Με ανακοίνωσή της η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης αναφέρει:

  Με ιδιαίτερη περηφάνεια η Συνομοσπονδία παρέλαβε το βραβείο EPA Alcuin Award 2021 κατά το ετήσιο Συνέδριο του European Parents’ Association που φέτος είχε ως θέμα «Creative Parents, a Resource for the Future of Education».

Το βραβείο δόθηκε για τη δράση «Carob Syrup Producers» του Λυκείου Λατσιών.

Η δράση Carob Syrup Producers αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι όταν μαθητές/ήτριες, εκπαιδευτικοί και γονείς εργάζονται αρμονικά, μπορούν να πετύχουν πολλά.

Συγχαίρουμε το σχολείο για το έργο το οποίο επιτελεί και το οποίο δεν περιορίζεται στη στείρα παροχή γνώσεων αλλά προσφέρει κίνητρα, εμπειρίες, δεξιότητες και μαθήματα ζωής στα παιδιά. Και αυτά είναι τόσο αναγκαία για τη δημιουργία ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, όσο οι ακαδημαϊκές γνώσεις.

Συγχαίρουμε τους/τις μαθητές/ήτριες που με ενθουσιασμό συμμετέχουν σ’ αυτή τη δράση, αλλά και στις άλλες δράσεις που προωθεί το σχολείο και όπως οι μέλισσες συλλέγουν γνώσεις και εμπειρίες.

Και τέλος συγχαίρουμε τον Σύνδεσμο Γονέων του Σχολείου που στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τη δράση αυτή, αλλά και τα άλλα προγράμματα που εκπονούνται από το σχολείο. Αποτελούν απόδειξη ότι οι Οργανωμένοι Γονείς πραγματικά στηρίζουν κάθε προσπάθεια που είναι προς το συμφέρον των παιδιών και του σχολείου.

Ευχή μας και άλλα σχολεία να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Λυκείου Λατσιών και να εντάξουν δράσεις που θα οδηγήσουν τα παιδιά μας στην απόκτηση εμπειριών και γνώσεων».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










536