Με μισθωμένα λεωφορεία θα έλθουν στην πορεία της Πέμπτης οι γονείς από τις επαρχίες


H Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης με ανακοίνωσή της ενημερώνει:

«Η Συνομοσπονδία και η ΠΣΕΜ, με τη στήριξη της ΟΕΛΜΕΚ, όπως ήδη ανακοινώθηκε, πραγματοποιούν την Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 11:00πμ, πορεία διαμαρτυρίας προς το Προεδρικό Μέγαρο.

Η πορεία διαμαρτυρίας αποφασίστηκε μετά από προβληματισμό και έχοντας ως κίνητρο μόνο το συμφέρον των παιδιών μας και του δημόσιου σχολείου. Η πορεία σκοπό έχει να ακουστεί «η φωνή» των γονιών, των παιδιών και των εκπαιδευτικών προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έτσι ώστε να αναλάβει την πρωτοβουλία και να σταματήσει η θυματοποίηση των χιλιάδων μαθητών/τριών, αλλά και η  καταρράκωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας που έχουν επιφέρει οι Εξετάσεις Τετραμήνων.

Καλούμε τους μαθητές/τριες, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να δώσουν μαζικά το παρόν τους στην Πορεία, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και την έγνοια τους για το μέλλον των παιδιών μας.

Οι Επαρχιακές Ομοσπονδίες θα μισθώσουν λεωφορεία για τη μεταφορά των γονιών προς τον χώρο συγκέντρωσης στη Λευκωσία. Παρατίθενται οι τοποθεσίες συγκέντρωσης, η ώρα αναχώρησης και τηλέφωνα επικοινωνίας, για κάθε Επαρχία:

  • Λευκωσία: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22 730808
  • Λεμεσός: Τσίρειο Στάδιο (Βόρεια πλευρά), Ώρα αναχώρησης: 9:15πμ. Τηλ. Επικοινωνίας: 99 587117
  • Λάρνακα: Χώρος στάθμευσης ΓΣΖ. Ώρα αναχώρησης: 10:00πμ. Δηλώσεις συμμετοχής: Τηλ. 24400498
  • Πάφος: Τηλ. Επικοινωνίας: 99876927Αμμόχωστος: Γήπεδο Τάσος Μάρκος Παραλίμνι (χώρος στάθμευσης), Ώρα αναχώρησης: 9:15μμ. Τηλ. Επικοινωνίας 23744003.

Ο χώρος συγκέντρωσης είναι ο χώρος στάθμευσης παρά το κατάστημα Στεφανή, στην Λεωφ. Αθαλάσσας. Η πορεία θα ξεκινήσει η ώρα 11:00πμ ακριβώς. Παρακαλείστε όπως τηρείτε όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (χρήση μασκών και τήρηση αποστάσεων)».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










913