Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α. Αναμένουμε την έναρξη του 2ου κύκλου διαβούλευσης με τους εμπειρογνώμονες της Ε.Ε.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.). με ανακοίνωσή του «εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  Κώστα Χαμπιαούρη, για την ενημερωτική συνάντηση  που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019, στο Υπουργείο  υπό την προεδρία του, για ενημέρωση των οργανωμένων Γονέων Παιδιών με Αναπηρία για τις δράσεις που τροχιοδρομεί το Υπουργείο του, για την επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων που ταλανίζουν το χώρο της Ειδικής εκπαίδευσης τα οποία του παρέθεσαν στις 15 Φεβρουαρίου 2019.

Εκφράζουμε, επίσης, την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για τη δήλωση του Υπουργού για συνέχιση, του εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και κυρίως για τη συνέχιση της λειτουργίας της Επιτροπής που συστάθηκε από τον ίδιο στις 15 Φεβρουαρίου και κυρίως τη δική του προσωπική εμπλοκή.

Χαιρετίζουμε λοιπόν και αναμένουμε την έναρξη του δεύτερου κύκλου διαβούλευσης με τους Εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κληθεί από το  Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού αναφορικά με τη μετάβασή μας στην Ενιαία Εκπαίδευση».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










713