Η νέα ηγεσία των Οργανωμένων Γονέων Δημοτικής της Λευκωσίας


Πραγματοποιήθηκε ηετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Λευκωσίας.

Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν μεταξύ άλλων ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος εκ μέρους του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας  η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Δημοτικής Εκπαίδευσης Δρ Σοφία Ιωάννου Γεωργίου, η Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λευκωσίας κα Μύρια Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Σωτήρης Χριστοφή και ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων κ. Λοίζος Γιάσουμα. 

Στο πλαίσιο των εργασιών της Συνέλευσης τιμήθηκαν καταξιωμένα στελέχη για την πολύτιμη και πολύχρονη εθελοντική προσφορά τους στους ανιδιοτελείς αγώνες των Οργανωμένων Γονέων και άτομα με σημαντική προσφορά στα δρώμενα της Παιδείας.

Μεταξύ άλλων τιμήθηκαν επίσης για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια τους στους Οργανωμένους Γονείς της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας η εταιρεία SPS Security Ltd η κα Πάολα Χριστοφίδου, η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle Ltd, ο κ. Πάμπος Καπνός, ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και ο Κοινοτάρχης των Δυμών  ο κ. Χριστάκης  Θεοχάρους.

Από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν αναδείχθηκε η νέα ηγεσία Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Λευκωσίας για την Σχολική χρονιά 2019-2020.

Η νέα σύνθεση της Γραμματείας είναι:

Πρόεδρος:         Λεωνίδας Θεοδοσίου

Αν. Πρόεδρος:  Αναστασία Τζίρτη

Αντιπρόεδρος:  Παύλος Γεωργίου

Γραμματέας:     Έλενα Κωνσταντινίδου

Β/ Γραμματέας:  Άννα Γεωργίου Στυλιανού

Ταμίας:              Ζήνωνας Ζήνωνος

Β/ Ταμίας:          Χάρης Χαραλάμπους

Και Μέλη οι Πέτρος Πέτρου, Φρίξος Ζεμπύλας, Ρεβέκκα Κωνσταντίνου, Ιωάννα Κωνσταντινίδου, Παναγιώτης Σταυρινού και Αγγέλα Σπανούδη.

Αναλαμβάνοντας, ο νέος Πρόεδρος κ. Λεωνίδας Θεοδοσίου διαβεβαίωσε ότι το καινούριο συμβούλιο θα εργαστεί σκληρά και άοκνα, με πλήρη επιμονή, όπως άλλωστε και τις προηγούμενες χρονιές, και θα συνεχίσει να νοιάζεται και να διεκδικεί το καλύτερο για την Ομοσπονδία, για την ευημερία, τον εκσυγχρονισμό, την σωστή εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, την ασφάλεια στους σχολικούς χώρους και την παραβατικότητα προς όφελος των παιδιών μας. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι, μακριά από εξαρτήσεις και συμφέροντα για το καλό των παιδιών μας και του εκσυγχρονισμού της παιδείας του τόπου μας.Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter

766