Ο Σωτήρης Χριστοφή επανεξελέγη πρόεδρος των Γονέων Δημοτικής


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου η 52η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας:

«Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν ο Έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Πρόδρομος Προδρόμου, εκ μέρους του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος, εκ μέρους του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας η κα Ξένια Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας κ. Παναγιώτης Αντωνίου, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ κ. Φίλιος Φυλακτού, ο κ. Λοϊζος Γιάσουμας Πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων και ο κ. Χαράλαμπος Διονυσίου Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο των εργασιών της Συνέλευσης τιμήθηκαν καταξιωμένα στελέχη για την πολύτιμη και πολύχρονη εθελοντική προσφορά τους στους ανιδιοτελείς αγώνες της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο κ. Κώστας Κύρου, ο κ. Λούκας Πετάσης, ο κ. Γιάννης Δημητρίου και ο             κ. Χρίστος Κίρκος.

Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά και συνεργασία τους με τους Οργανωμένους Γονείς της Δημοτικής Εκπαίδευσης η Εταιρεία Kapnos και ο τέως Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης κ. Κυριάκος Νικηφόρου.

Από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν αναδείχθηκε η νέα ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας για την σχολική χρονιά 2019-2020.

Η νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας είναι:

Πρόεδρος: Σωτήρης Χριστοφή

Αν. Πρόεδρος: Χαράλαμπος Γεωργίτσης

Αντιπρόεδρος: Αννίτα Ταλιώτου

Γραμματέας: Χρίστος Ανδρέου

Β. Γραμματέας:Κώστας Κυπρής 

Ταμίας: Λεωνίδας Θεοδοσίου

Ο Πρόεδρος αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας μας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέσα σε πλαίσια αγαστής συνεργασίας με όλους τους φορείς της εκπαίδευσης, Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμο΄που και Νεολαίας, Βουλή, Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, ΠΟΕΔ, προς επίτευξη των στόχων της Συνομοσπονδίας και επίλυση των προβλημάτων που κατά καιρούς παρουσιάζονται και εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των Δημοτικών μας Σχολείων.  Έχουμε ΟΛΟΙ χρέος, να συνεργαστούμε και με κοινές  προσπάθειες να συμβάλουμε, ώστε επιτέλους να υπάρξει η πολυπόθητη ποιοτική και ποσοτική βελτίωση της Παιδείας μας σε ένα ασφαλή σχολικό χώρο, για το καλό των παιδιών μας, για το καλό της κοινωνίας και του τόπου μας. Η Συνομοσπονδία τα τελευταία χρόνια ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά σε πολλούς τομείς και από εκεί θα συνεχίσουμε».

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2086