Ο Σωτήρης Χριστοφή επανεξελέγη πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής


Με ανακοίνωσή της η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, ενημερώνει ότι πραγματοποίησε την 53η Ετήσια Γενική Συνέλευση της στις 24 Ιανουαρίου 2021 και προσθέτει.

«Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, η Ετήσια Γενική Συνέλευση έγινε με τηλεδιάσκεψη. Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής Κυριάκος Χατζηγιάννης και η Μύρια Βασιλείου, πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων.

Ευχαριστούμε θερμά όσους χαιρέτισαν και μέσω των μηνυμάτων τους, κατέθεσαν την αναγνωρισμένη θέση ότι οι γονείς αποτελούν ένα σημαντικό εταίρο της εκπαίδευσης που έχει στόχο τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος. Παράλληλα οφείλουμε να στείλουμε το μήνυμα η εκπαίδευση για μας αποτελεί επένδυση για το μέλλον των παιδιών μας και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους.

Στις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση εξελέγη η νέα ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης για την Σχολική χρονιά 2020-2021, με την πιο κάτω σύνθεση:

Πρόεδρος: Σωτήρης Χριστοφή

Αν. Πρόεδρος: Αννίτα Ταλιώτου

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Αντρέου

Γραμματέας: Ζήνωνας Ζήνωνος

Ταμίας: Στέλιος Βαρδάκης

Β. Γ ραμματέας: Κώστας Κυπρή.”




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1310