Οι Γονείς Δημοτικής στηρίζουν την εκδήλωση διαμαρτυρίας των Γονέων Μέσης έξω από το Προεδρικό


Με ανακοίνωσή της, η  Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, αναφέρει ότι «αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες των γονέων/κηδεμόνων αναφορικά με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για μη επαναλειτουργία των Γυμνασίων και αναστολή της δια ζώσης διδασκαλίας των μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, αποφάσισε τη στήριξη και συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί από τους Οργανωμένους Γονείς/Κηδεμόνες της Μέσης Εκπαίδευσης, την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:30, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ως Οργανωμένοι Γονείς/Κηδεμόνες Δημοτικής Εκπαίδευσης, εκφράζουμε έντονα την δυσαρέσκεια μας για την προαναφερθείσα απόφαση, δεδομένης της απόφασης επαναλειτουργίας άλλων χώρων.

Ενώνουμε τη φωνή μας όλοι μαζί τη Δευτέρα και αντιδρούμε στη συγκεκριμένη απόφαση. Ως Διοικητικό Συμβούλιο, καλούμε όλους τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Δημοτικής Εκπαίδευσης, να παραστούν μαζικά στη διαμαρτυρία δείχνοντας την αντίδραση μας προς την απόφαση αυτή. Είναι υποχρέωση μας να διαφυλάξουμε το δικαίωμα των παιδιών μας στην εκπαίδευση μέσα από σωστές διαδικασίες και πρωτόκολλα. Παρακαλούμε, όσοι θα προσέλθουν στη διαμαρτυρία όπως φέρουν προστατευτικές μάσκες και τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις όπως αυτές καθορίζονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας».




Comments (1)

  1. Βασίλειος Γεωργίου:
    Mar 21, 2021 at 11:35 PM

    Αν είναι δυνατόν! Δεν φτάνει που εξαιτίας των οργανωμένων γονέων γέμισαν αρκετά δημοτικά με κρούσματα (μετά από δικές τους πιέσεις η μάσκα έγινε προαιρετική) τώρα έχουν και παράπονο, γιατί δεν ανοίγουν κι άλλα σχολεία. Ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί (300-400 κρούσματα την ημέρα) δεν είναι ασφαλές να γίνουν κι άλλες χαλαρώσεις.


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










859