ΙΔΕΠ: Ημερίδα παροχής οδηγιών για συμπλήρωση - υποβολή αιτήσεων, Δράσης 2 του Προγράμματος Erasmus+


Το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης διοργανώνει ημερίδα για παροχή οδηγιών και πληροφοριών σχετικά με τη συμπλήρωση και υποβολή αιτήσεων που αφορούν τις Συμπράξεις Ανταλλαγών Μεταξύ Σχολείων (Κωδικός Αίτησης: ΚΑ229), στα πλαίσια της Βασικής Δράσης 2 του Προγράμματος Erasmus+.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, στις 20 Ιανουαρίου 2020, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Σόλωνα Τριανταφυλλίδη, στα Κεντρικά Γραφεία Τράπεζας Κύπρου (Στασίνου 51, Αγία Παρασκευή – Στρόβολος) μεταξύ των ωρών 16:00-19:30.

Στόχος της ημερίδας είναι να δοθούν πληροφορίες για τις επιλέξιμες δραστηριότητες της δράσης, οδηγίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς επίσης και οδηγίες για τη διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής τους. Επιπρόσθετα, θα δοθεί χρόνος στους ενδιαφερομένους να υποβάλουν ερωτήσεις και να συζητήσουν με τις Λειτουργούς του ΙΔΕΠ για θέματα συμπλήρωσης και υποβολής των αιτήσεων.

Δήλωση συμμετοχής
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2019.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Έντυπο που θα συζητηθεί
Σύνδεσμος πρόσβασης στην αίτηση




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1559