O Δρ Στυλιανός Μαυρομούστακος, νέος Διευθυντής του ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης, κατά τη συνεδρία του ημερομηνίας 6 Μαρτίου 2020 αποφάσισε τον διορισμό του Δρος Στυλιανού Μαυρομούστακου στη θέση του Διευθυντή του ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης σε αντικατάσταση της αφυπηρετήσασας Δρος Ανδρούλας Παπαναστασίου.

Η πρότερη εμπειρία του Δρος Μαυρομούστακου ως Διευθυντή της Αγγλικής σχολής Pascal για περίοδο 10 ετών και ως του Εκτελεστικού Διευθυντή του Intercollege για περίοδο 11 ετών τον καθιστά ικανό να ανταποκριθεί με πλήρη επάρκεια στις απαιτήσεις του νέου του ρόλου, μεταφέροντας τη γνώση και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει μέσω αυτής στο νέο πλαίσιο εργασίας του. Παράλληλα, η εμπλοκή του σε μία πληθώρα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και η ενεργή συμμετοχή του σε ομάδες εργασίας σχετικά με το σύστημα πιστωτικών μονάδων ECVET, σε εθνικό και Ευρωπαϊκό Επίπεδο, με το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων, το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων κ.ά., του έχουν προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες καθοριστικές για τη διεκπεραίωση των νέων του καθηκόντων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικού του ΙΔΕΠ τον καλωσορίζουν και του εύχονται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










3981