Η 21η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα θα οργανωθεί τμηματικά και δια ζώσης


Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει ότι, επιτρέποντος των εξελίξεων, η 21η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα θα οργανωθεί τμηματικά και δια ζώσης στις 27 και 28 Ιουνίου 2020. Η ακριβής ημέρα και ώρα που θα οργανωθεί για κάθε τάξη, από Γ’ Δημοτικού έως Γ’ Λυκείου, θα ανακοινωθεί εντός Ιουνίου, λαμβάνοντας υπόψη τους κανόνες αποστάσεων και υγιεινής στους χώρους διεξαγωγής.
Μαθητές που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή λόγω των περιορισμών του covid-19, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι και τις 31 Μαΐου 2020, μόνο διαδικτυακά (εγγραφή και πληρωμή μέσω JCC smart).
Νοουμένου ότι θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία από τον Ιούλιο 2020, η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία προτίθεται να οργανώσει το 30ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο στο ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό, λαμβάνοντας υπόψη και εφαρμόζοντας τους κανόνες ασφάλειας και υγείας που θα ισχύουν την περίοδο αυτή. Μετά από παράκληση γονιών και ειδικά για φέτος, το ΔΣ της ΚΥΜΕ, σε διαδικτυακή συνεδρίαση του την 14η Μαΐου 2020, αποφάσισε να επιτρέψει σε όσους γονείς ή κηδεμόνες θέλουν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους και να διαμένουν στον ίδιο χώρο. Οι σχετικοί κανόνες και επιλογές συμμετοχής θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, www.cms.org.cy, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


1982