Διοργανώνεται στον Αγρό το Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2020


Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοίνωσε την οργάνωση του 30ου Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό, λαμβάνοντας υπόψη και εφαρμόζοντας τους κανόνες ασφάλειας και υγείας που θα ισχύουν την περίοδο αυτή, όπως αυτές καθορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Ειδικά για φέτος, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΥΜΕ αποφάσισε να επιτρέψει σε όσους γονείς ή κηδεμόνες θέλουν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους και να διαμένουν στον ίδιο χώρο.

Το 30ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο θα λειτουργήσει σε τρείς φάσεις με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων ώστε να μπορούν να τηρούνται τα πρωτόκολλα.

• Από 1 - 6 Ιουλίου 2020ΜΟΝΟ για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού και Α΄  Γυμνασίου.

• Από 6 - 11 Ιουλίου 2020, για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού, Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.

• Από 11 - 16 Ιουλίου 2020, για μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.

Με τη νέα παράταση για δηλώσεις συμμετοχής η προθεσμία είναι μέχρι το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα γίνονται δηλώσεις δεχτές νοουμένου ότι υπάρχει χώρος.

Οι μαθητές της Ε’ Δημοτικού έως Α’ Λυκείου θα διαμένουν στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό και τα μαθήματα (τρεις περίοδοι την ημέρα) θα γίνονται κυρίως στους χώρους του ξενοδοχείου και ίσως στο Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τις δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, www.cms.org.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1670