Διαδικτυακή Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: STEAME & LEARN+


 Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου διοργανώνουν Διαδικτυακή Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: STEAME  &  LEARN+

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020,  9:00 - 14:00 και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 Η Επιμορφωτική Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων «STEAME: Guidelines for Developing and Implementing STEAME Schools», και «LEARN+: Building communities of teachers producers to implement personalized learning of mathematics supported by machine learning and block chain to assess competences"

Η Ημερίδα θα φιλοξενήσει και άλλα Ευρωπαϊκά έργα που παράγουν παρόμοια αποτελέσματα. Το πρόγραμμα θα περιέχει παρουσιάσεις και μίνι εργαστήρια και αφορά εκπαιδευτικούς Δημοτικής που διδάσκουν στην Ε΄ και Στ΄ τάξη Δημοτικού Σχολείου και εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν ηλεκτρονικά πιστοποιητικά συμμετοχής. Η γλώσσα της Ημερίδας είναι η Ελληνική, με χρήση κάποιων Αγγλικών όρων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Διαδικτυακή Επιμορφωτική Ημερίδα, το πρόγραμμα και τη δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, www.cms.org.cy.

Η προθεσμία για τη δήλωση ενδιαφέροντος είναι η Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020.

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










606