Η Αγγλική Σχολή έθεσε σε διαθεσιμότητα την πρόεδρο της Συντεχνίας της


Με ανακοίνωσή της η Οργάνωση Προσωπικού Αγγλικής Σχολής (ESSA) ενημερώνει τα εξής:

«O Διευθυντής της Αγγλικής Σχολής, κατόπιν έγκρισης του του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε με ηλεκτρονικό μήνυμα στην Πρόεδρο της Συντεχνίας μας ότι τίθεται άμεσα σε διαθεσιμότητα επικαλούμενος ενδεχόμενη παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά που η Πρόεδρός της Συντεχνίας απέστειλε επιστολή στους γονείς των μαθητών του σχολείου προς απάντηση της επιστολής ημ.27/09/2021 που απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο τόσο προς την Συντεχνία όσο και προς τους γονείς προς αποκατάσταση των πραγματικών γεγονότων.

Περαιτέρω, ο Διευθυντής της Σχολής απέστειλε την ίδια μέρα σε άλλα μέλη της Συντεχνίας μήνυμα για να απαντήσουν άμεσα σε ερωτηματολόγιο στα πλαίσια της εν λόγω διερεύνησης πιθανής παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Η απόφαση του ΔΣ να θέσει σε διαθεσιμότητα την εκπρόσωπο ενός συνδικαλιστικού οργάνου παραβιάζει το συνταγματικό δικαίωμα του συνδικαλίζεσθε

Η ενέργεια αυτή αποτελεί ακόμη μία προσπάθεια του ΔΣ να εκφοβίσει και τρομοκρατήσει το προσωπικό της Αγγλικής Σχολής και να παρεμποδίσει την πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας απεργίας την ερχόμενη Τρίτη.

Ως Οργάνωση δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια πιο δίκαιη και δημοκρατική Αγγλική Σχολή. Γι'αυτό και αποφασίσαμε σήμερα να προβούμε σε αυθόρμητη στάση εργασίας δύο περιόδων από τις 9.55-11.35.                    

Ο αγώνας των εργαζομένων της Αγγλικής Σχολής είναι αγώνας για την ισότητα και την αξιοπρέπεια στην εργασία, είναι αγώνας για μια πιο ποιοτική εκπαίδευση των μαθητών και των μαθητριών μας».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


1417