IKYK: Παραχώρηση 2 υποτροφιών από το Ομάν για τo 2017/2018


   Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (ΙΚΥΚ), δέχεται αιτήσεις από πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τη διεκδίκηση 2 υποτροφιών που θα παραχωρηθούν από το Υπουργείο Ανώτερης Εκπαίδευσης του Σουλτανάτου του Ομάν για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018, στα πλαίσια του προγράμματος «Cultural and Scientific Cooperation», για προπτυχιακές σπουδές διάρκειας μέχρι 5 ετών που οδηγούν στην απόκτηση πρώτου καταληκτικού πανεπιστημιακού διπλώματος.

2. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, πριν την υποβολή αίτησης στο ΙΚΥΚ, να έχουν επικοινωνήσει και εξασφαλίσει θέση σε ένα από τα προγράμματα σπουδών των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που αναφέρονται στις ιστοσελίδες www.mohe.gov.om και www.heac.gov.om.

3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη σχετική Ανακοίνωση με αρ. 413, καθώς και τη σχετική Αίτηση με αρ. 54 από τη Γραμματεία του ΙΚΥΚ, ή από την Ιστοσελίδα: http://www.cyscholarships.gov.cy και να την παραδώσουν ή

αποστείλουν, συστημένη μέσω Ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Φλωρίνης 7, Greg Tower, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία ή στην Τ.Θ. 23949, 1687 Λευκωσία.

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 31 Αυγούστου 2017, ώρα 2.00 μ.μ.

4. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται με αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών προσόντων των υποψηφίων που αναφέρονται στη σχετική Ανακοίνωση, διαφορετικά θα απορρίπτονται.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










214