Μόνο μέσω της «Αριάδνης» οι αιτήσεις για τις κρατικές υποτροφίες 2021/22


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ενημερώνει το κοινό ότι από το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 η υποβολή των αιτήσεων για τη διεκδίκηση κρατικών υποτροφιών θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «ΑΡΙΑΔΝΗ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ariadni.gov.cy.

Το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων θα παρέχει τη δυνατότητα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες να υποβάλουν αίτηση για τη διεκδίκηση κρατικής υποτροφίας για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό

Για να υποβάλετε αίτηση μέσω της «Ηλεκτρονικής Υποβολής», είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχει προηγηθεί εγγραφή στην Κυβερνητική Διαδικτυακή Δίοδο Ασφαλείας «Αριάδνη».  Σε πρώτο στάδιο πραγματοποιείται η εγγραφή ως φυσικό πρόσωπο με την δημιουργία προφίλ και ακολούθως η ταυτοποίηση του προφίλ που δημιουργήθηκε.

Στους συνδέσμους που ακολουθούν περιγράφονται λεπτομερώς οι διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε:

(α)       Δημιουργία Προφίλ (Εγγραφή Χρηστών) στην Αριάδνη https://cge.cyprus.gov.cy/cyloginregistration/knowledgebase/help

(β)       Ταυτοποίηση Προφίλ https://cge.cyprus.gov.cy/cyloginregistration/knowledgebase/help/identification

Για θέματα σχετικά με τη δημιουργία και την ταυτοποίηση του προφίλ σας, μπορείτε να αποτείνεστε στο Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ariadnisupport@dits.mof.gov.cy.

Το χρονοδιάγραμμα υποβολής των αιτήσεων για το 2021/22 θα ανακοινωθεί προσεχώς στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος και στα ΜΜΕ.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου www.cyscholarships.gov.cy περί τα μέσα Μαρτίου 2022. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22 456433 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@ikyk.mof.gov.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










3381