Ινστιτούτο Κύπρου: Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Πρακτικής Άσκησης 2020


Το Ινστιτούτο Κύπρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του Προγράμματος Καλοκαιρινής Πρακτικής Άσκησης 2020. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει την ευκαιρία σε νέους προσοντούχους φοιτητές ή απόφοιτους να βιώσουν μια διεθνή ερευνητική εμπειρία, η οποία θα τους ενθαρρύνει στην αναζήτηση και επιδίωξη μιας επιστημονικής καριέρας. Τα άτομα που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν έρευνα υπό την καθοδήγηση ενός μέντορα, να εξοικειωθούν με τις τελευταίες ερευνητικές μεθόδους και τεχνικές και να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Κύπρου.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το θέμα της πρακτικής άσκησης μέσα από τη λίστα ερευνητικών προγραμμάτων, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας www.cyi.ac.cy ή να προτείνουν δικό τους ερευνητικό θέμα, υπό την προϋπόθεση ότι το Ινστιτούτο είναι σε θέση να παρέχει εποπτεία και διαθέτει τις εγκαταστάσεις για να το φιλοξενήσει.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΤΟΣ
Το πρόγραμμα καλοκαιρινής πρακτικής άσκησης θα είναι διάρκειας περίπου 8 εβδομάδων και θα πραγματοποιηθεί από 1 Ιουνίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι είτε υφιστάμενοι φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος), είτε πρόσφατοι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με υψηλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, σοβαρό ενδιαφέρον για την έρευνα και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ
Για περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα προσόντα και την ηλεκτρονική αίτηση απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα μας: www.cyi.ac.cy. Οι αιτήσεις θα εξετάζονται μέχρι την πλήρωση των θέσεων. Οι φοιτητές που προτείνουν το δικό τους ερευνητικό θέμα ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση το συντομότερο δυνατό και το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουλίου (οι φοιτητές εκτός ΕΕ που προτείνουν το δικό τους ερευνητικό θέμα, θα χρειαστεί να υποβάλουν αίτηση νωρίτερα, αφού θα χρειαστεί να υποβάλουν αίτηση για άδεια εισόδου αλλοδαπού επισκέπτη).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για απορίες για το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου στο τηλέφωνο: +357 22208614 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: office.school@cyi.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










970