Εκδηλώσεις ενημέρωσης για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΙΚύ


Το Ινστιτούτο Κύπρου προσκαλεί στις εκδηλώσεις ενημέρωσης για τα Προγράμματα Σπουδών Μάστερ της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών. Οι εκδηλώσεις ενημέρωσης θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση.

  • Δευτέρα, 18 Απριλίου, 10:00 π.μ.
    Επιστήμη Δεδομένων και Προσομοίωση, MSc  
  • Πέμπτη, 28 Απριλίου, 10:00 π.μ.
    Περιβαλλοντικές Επιστήμες, MSc/MPhil
  • Παρασκευή, 29 Απριλίου, 10:00 π.μ.

            Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά, MSc
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από την Υπεύθυνη της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών και τους Συντονιστές και Καθηγητές των προγραμμάτων σπουδών, με πληροφορίες για τη Σχολή και τα προγράμματα, τις διαδικασίες αίτησης και τις ευκαιρίες για υποτροφίες. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, τόσο με το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό της Σχολής καθώς και με φοιτητές των προγραμμάτων. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα Αγγλικά.

Φυσική παρουσία στις εκδηλώσεις

Η εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ινστιτούτου Κύπρου (Κωνσταντίνου Καβάφη 20, 2121 Αγλαντζιά, Λευκωσία). Όσοι θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις θα τύχουν ξενάγησης στα εργαστήρια και τις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου που σχετίζονται με τον κλάδο σπουδών. Για φυσική παρουσία είναι απαραίτητη η προσκόμιση “safe pass”. Η εγγραφή είναι απαραίτητη. Θα σταλεί επιβεβαίωση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας.

Διαδικτυακή συμμετοχή

Η εκδηλώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω της πλατφόρμας Go To Webinar. Η εγγραφή είναι απαραίτητη. Θα σταλεί επιβεβαίωση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας.

Το Ινστιτούτο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για εισδοχή φοιτητών για το Φθινοπωρινό εξάμηνο του 2022 μέχρι τις 3 Ιουλίου, 2022 (για φοιτητές που δεν χρειάζονται φοιτητική βίζα). Το Φθινοπωρινό εξάμηνο αρχίζει στις 3 Οκτωβρίου, 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, στη σελίδα της εκδήλωσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Email: office.school@cyi.ac.cy

Τηλ: +357 22208614
Ιστοσελίδα: https://www.cyi.ac.cy/

Τα προγράμματα σπουδών είναι αναγνωρισμένα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και είναι σύμφωνα με τις Κατευθυντήριες Γραμμές του Δεύτερου Κύκλου σπουδών της Διαδικασίας της Μπολόνια (Bologna Process Second Cycle Degree Guidelines). 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










363