Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας στο Ινστιτούτο Κύπρου


Το Ινστιτούτο Κύπρου (ΙΚυ) θα επισκεφτούν οι υποψήφιοι για την προεδρία της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο διαλόγου με τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα του τόπου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, οι υποψήφιοι  θα ενημερωθούν για το πολυσχιδές έργο και την αποστολή του Ινστιτούτου Κύπρου, ενώ στη συνέχεια θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και στα ερευνητικά κέντρα του ΙΚυ. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ερευνητές, τους καθηγητές, τη διοίκηση και τους επιτρόπους του Ιδρύματος, για θέματα έρευνας, εκπαίδευσης και καινοτομίας.

Κατόπιν συνεννόησης με τα εκλογικά επιτελεία, μέχρι στιγμής, έχουν καθοριστεί οι ακόλουθες επισκέψεις:

Νίκος Χριστοδουλίδης: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, 10:30

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, 10:30

Αβέρωφ Νεοφύτου: Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, 10:30

Παρόντες στην ενημέρωση των υποψηφίων θα είναι επίσης εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου και του Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κύπρου.

Το Ινστιτούτο Κύπρου (ΙΚυ) είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός, ερευνητικός οργανισμός με ισχυρό επιστημονικό και τεχνολογικό προσανατολισμό. Πρόκειται για ένα Κέντρο Αριστείας, το οποίο ασχολείται με θέματα περιφερειακού ενδιαφέροντος, παγκόσμιας σημασίας, με έμφαση στη διεπιστημονική έρευνα και τις διεθνείς συνεργασίες.  Αρχίζοντας τις δραστηριότητές του το 2007, το Ινστιτούτο Κύπρου έχει να παρουσιάσει μια συνεχή και εντυπωσιακή ανάπτυξη, αλλά και σημαντικές επιτυχίες όσον αφορά στην εξασφάλισή ανταγωνιστικής ερευνητικής χρηματοδότησης και στην προσέλκυση διεθνούς φήμης επιστημόνων.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










453