sCyenceFair 2023: Γίνε και εσύ μέρος του αύριο που αλλάζει


Ταξιδεύουμε στο αύριο, ανακαλύπτουμε τον κόσμο του μέλλοντος και μαζί αγγίζουμε τα αστέρια.

Στις 5 Απριλίου, το Ινστιτούτο Κύπρου υποδέχεται το sCyenceFair 2023”, το μεγαλύτερο επιστημονικό δρώμενο της χώρας, και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν την επιστήμη, μέσα από την τέχνη, τη διάδραση και το παιχνίδι.

Εντυπωσιακά πειράματα, chemistry shows, βιωματικά παιχνίδια, εργαστήρια για ενήλικες και παιδιά φέρνουν στο προσκήνιο τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Σχολικές ομάδες από μαθητές 9 έως 18 χρόνων από όλη την Κύπρο, λαμβάνουν μέρος στο Φεστιβάλ Επιστήμης, παρουσιάζοντας τις δικές τους ευφάνταστες προτάσεις, με τις καλύτερες να βραβεύονται.

Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να διασκεδάσουμε και να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, γνωρίζοντας τους δικούς μας αυριανούς επιστήμονες.

Το “sCYence Fair 2023”, το οποίο είναι ανοικτό για το κοινό, συνδιοργανώνεται μετοΠαιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομου Προδρόμου.

SavetheDate!

Τετάρτη 5 Απριλίου 2022 | 9:00-18:30

Η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης σε περιμένει στο Ινστιτούτο Κύπρου!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










415