Άρχισαν και συνεχίζονται οι εγγραφές για το “sCYence Fair 2023”


Ανακαλύψτε την επιστήμη, μέσα από την τέχνη, τη διάδραση και το παιχνίδι, δηλώνοντας συμμετοχή στο “sCYence Fair 2023”.

Οι εγγραφές για το μεγαλύτερο επιστημονικό δρώμενο της χώρας, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Κύπρου (ΙΚυ) στις 5 Απριλίου 2023, άρχισαν και συνεχίζονται με αυξημένο ενδιαφέρον.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες μαθητών 9 έως 18 χρόνων, από όλη την Κύπρο, με το κάθε σχολείο να μπορεί να συμμετάσχει, με περισσότερες από μια, επιστημονικές ομάδες.

Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις δικές τους καινοτόμες ιδέες και επιστημονικές έρευνες, με τις πιο αξιόλογες και ευφάνταστες προτάσεις να επιβραβεύονται.

Παράλληλα, εντυπωσιακά πειράματα, chemistry shows, βιωματικά παιχνίδια, εργαστήρια για ενήλικες και παιδιά φέρνουν στο προσκήνιο τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο “sCYence Fair 2023” και ελάτε να διασκεδάσουμε και να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, γνωρίζοντας τους δικούς μας αυριανούς επιστήμονες.

Το “sCYence Fair 2023”, το οποίο είναι ανοικτό για το κοινό, συνδιοργανώνεται με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Facebook & Instagram: @scyencefair 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










387