Μαζική συμμετοχή στο “sCYence Fair 2023”, παρατείνονται οι εγγραφές


Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των μαθητών στην πρόσκληση για συμμετοχή στο πρωτοποριακό Φεστιβάλ Επιστήμης “sCYence Fair 2023”,που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κύπρου, στις 5 Απριλίου 2023.

Μετά το μεγάλο ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, δόθηκε παράταση άλλων 10 ημερών για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση “sCYence Fair 2023”, μέχρι την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες μαθητών 9 έως 18 χρόνων, από όλη την Κύπρο, με το κάθε σχολείο να μπορεί να συμμετάσχει, με περισσότερες από μια, επιστημονικές ομάδες.

Με τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Επιστήμης, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις δικές τους καινοτόμες ιδέες και επιστημονικές έρευνες, με τις πιο αξιόλογες και ευφάνταστες προτάσεις να επιβραβεύονται.

Δηλώστε λοιπόν συμμετοχή στο μεγαλύτερο επιστημονικό δρώμενο της χώρας και ελάτε να διασκεδάσουμε και να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, γνωρίζοντας τους δικούς μας αυριανούς επιστήμονες.

Το “sCYence Fair 2023”το οποίο είναι ανοικτό για το κοινό, συνδιοργανώνεται με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










465