Εκδηλώσεις ενημέρωσης για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Ινστιτούτο Κύπρου


Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου Κύπρου σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις ενημέρωσης για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών της. Οι εκδηλώσεις ενημέρωσης θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

  • Δευτέρα, 29 Μάιου, 3:00 μ.μ.
    Simulation and Data Science, MSc  
    Computational Sciences, PhD
    Εγγραφή
  • Τρίτη, 30 Μάιου, 3:00 μ.μ.
    Environmental Sciences, MSc/MPhil
    Energy, Environment and Atmospheric Sciences, PhD
    Εγγραφή
  • Τετάρτη, 31 Μάιου, 3:00 μ.μ.
    Digital Cultural Heritage, MSc
    Science and Technology in Archaeology and Cultural Heritage, PhD
    Εγγραφή

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από την Υπεύθυνη της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών, καθώς και από τους Συντονιστές και Καθηγητές των προγραμμάτων σπουδών, για τη Σχολή και τα προγράμματα, τις διαδικασίες αίτησης και τις ευκαιρίες για υποτροφίες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις στο ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό της Σχολής. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα Αγγλικά.

Διαδικτυακή συμμετοχή

Η εκδηλώσεις θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω της πλατφόρμας GoToWebinar. Η εγγραφή είναι απαραίτητη. Θα σταλεί επιβεβαίωση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που χρησιμοποιήθηκε κατά την εγγραφή.

Το Ινστιτούτο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για εισδοχή φοιτητών για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο του 2023, μέχρι τις 3 Ιουλίου 2023 (για φοιτητές που δε χρειάζονται φοιτητική βίζα). Το Φθινοπωρινό Εξάμηνο αρχίζει στις 2 Οκτωβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Email: office.school@cyi.ac.cy

Τηλ: +357 22208614
Ιστοσελίδα: https://www.cyi.ac.cy/

Τα προγράμματα σπουδών είναι εγγεγραμμένα στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και αναγνωρισμένα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και είναι σύμφωνα με τις Κατευθυντήριες Γραμμές του Δεύτερου και Τρίτου Κύκλου σπουδών της Διαδικασίας της Μπολόνια (Bologna Process Second andThirdCycle Degree Guidelines). 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










468