Δημοτικό Ιδαλίου Β: Προκήρυξη θέσης για πρόσληψη Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας ΟΑΠ


Το Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου Β' προκηρύσσει θέση για πρόσληψη Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας για παροχή βοηθητικού παιδαγωγικού έργου για την περίοδο από 08/02/2021 μέχρι 26/02/2021 (με προοπτική μηνιαίας ανανέωσης), για 5 (πέντε) διδακτικές περιόδους ημερησίως.

Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο Παιδαγωγικών ή συναφούς κλάδου (Εκπαιδευτικός Προδημοτικής/Δημοτικής/Μέσης Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Ψυχολόγος κ.ά.). Επιπρόσθετα προσόντα θα θεωρηθούν ως πλεονέκτημα, για παράδειγμα εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης και αντιμετώπισης ψυχοκοινωνικών δυσκολιών των μαθητών ή προβλημάτων συμπεριφοράς στον χώρο του σχολείου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να προσκομίσουν στο σχολείο το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 02/02/2021, ώρα 13:00, στο e-mail: dim-dali2-lef@schools.ac.cy ή στο τηλεομοιότυπο (Fax) 22870626. Η διαδικασία πρόσληψης Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας θα περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων από επιτροπή του σχολείου. Για επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση του Σχολείου.

Η αντιμισθία του/της Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας καθορίζεται στα €5,00 (πέντε ευρώ), για κάθε διδακτική περίοδο (1 διδακτική περίοδος=40'). Η εργοδότηση θα ακολουθεί τους όρους εντολής του σχετικού συμβολαίου αγοράς υπηρεσιών μεταξύ αυτού/ής και του σχολείου. Τα ακριβή καθήκοντα θα καθορίζονται από το σχολείο ανάλογα με τις ανάγκες.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










738