Δημοτικό Λεμεσού ΙΓ(ΚΒ)- Α. Σπυρίδωνα Α: Προκήρυξη θέσης Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας ΟΑΠ


Το Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΙΓ΄(ΚΒ) - Αγίου Σπυρίδωνα Α΄ προκηρύσσει θέση Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας για παροχή βοηθητικού παιδαγωγικού έργου, για την περίοδο από 01/11/2021-22/12/2021 για τρεις διδακτικές περιόδους ημερησίως.

Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο Παιδαγωγικών ή συναφούς κλάδου (Εκπαιδευτικός Προδημοτικής/Δημοτικής/Μέσης Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Ψυχολόγος κ.ά.) Επιπρόσθετα προσόντα θα θεωρηθούν ως πλεονέκτημα π.χ. εμπειρία στη θέση του σχολικού συνεργάτη, εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης και αντιμετώπισης ψυχοκοινωνικών δυσκολιών των μαθητών ή προβλημάτων συμπεριφοράς στον χώρο του σχολείου κ.ά.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να προσκομίσουν στο σχολείο ή να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα,  ΜΕΧΡΙ τις 21 Οκτωβρίου 2021 στο e-mail : 

dim-lemesos13-kb-lem@schools.ac.cyή στο fax: 25692725. Η πρόσληψη Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας θα περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων από επιτροπή του σχολείου.

Πριν την πρόσληψη και την υπογραφή του σχετικού Συμβολαίου ο/η Σχολικός/ή Συνεργάτης/τιδα  θα πρέπει να καταθέσει στο σχολείο 1) Βεβαίωση Λευκού Ποινικού Μητρώου, 2) Βεβαίωση σύμφωνα με τον περί Πρόληψης και Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης και της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμο από την Αστυνομίακαθώς και αντίγραφα των ακαδημαϊκών και άλλων του/της προσόντων.

Η αντιμισθία του/της Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας καθορίζεται στα 10 (δέκα) ευρώ για κάθε διδακτική περίοδο (1 διδακτική περίοδος = 40'). Η εργοδότηση θα ακολουθεί τους όρους εντολής του σχετικού συμβολαίου αγοράς υπηρεσιών μεταξύ αυτού/ής και του σχολείου. Τα ακριβή καθήκοντα  καθορίζονται από το σχολείο ανάλογα με τις ανάγκες.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










613