Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας: Προκήρυξη θέσης για πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη


Για Εναλλακτικό Πρόγραμμα Φοίτησης Μαθητών

Το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας προκηρύσσει θέση για πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη για παροχή βοηθητικού παιδαγωγικού έργου στο σχολείο καθημερινά από τις 07:30 μέχρι τις 13:35, για το σχολικό έτος 2021-2022.  Το συμβόλαιο θα αφορά στην περίοδο από τον Νοέμβριο του 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022.

Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα άτομα να προσκομίσουν στο σχολείο ή να αποστείλουν με email Βιογραφικό Σημείωμα, αντίγραφο του Πανεπιστημιακού τους Πτυχίου, καθώς και αντίγραφα οποιωνδήποτε επιπρόσθετων προσόντων κατέχουν μέχρι την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021. Η πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη θα περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερόμενων ατόμων από επιτροπή του σχολείου.

Η αντιμισθία του Σχολικού Συνεργάτη καθορίζεται στα 10 (δέκα) ευρώ για κάθε 45λεπτη περίοδο. Η εργοδότηση θα ακολουθεί τους όρους εντολής του σχετικού συμβολαίου αγοράς υπηρεσιών μεταξύ αυτού και του Σχολείου.

Τα ακριβή καθήκοντα του Σχολικού Συνεργάτη θα καθορίζονται από το Σχολείο, ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτά γνωστοποιούνται γραπτώς στο έντυπο με τίτλο «ο Ρόλος του Σχολικού Συνεργάτη» που μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lyk-ag-georgios-lef@schools.ac.cy

Απαιτούμενα προσόντα:

Πτυχίο Παιδαγωγικών ή συναφούς κλάδου (Εκπαιδευτικός Προδημοτικής/Δημοτικής/Μέσης Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Ψυχολόγος κ.ά.. [Επιπρόσθετα προσόντα θα θεωρηθούν ως πλεονέκτημα π.χ. εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης και αντιμετώπισης ψυχοκοινωνικών δυσκολιών των μαθητών ή προβλημάτων συμπεριφοράς στον χώρο του σχολείου κ.ά.] ή [Για τη θέση το σχολείο καθορίζει τα ακόλουθα ειδικά προσόντα]:

  1. δεξιότητες επικοινωνίας
  2. γνώσεις γύρω από την ψυχολογία των εφήβων
  3. αντιμετώπιση παραβατικών περιπτώσεων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο τηλ. 22382671.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










988