Δημοτικό Αγλαντζιάς Δ’ (ΚΒ): Πρόσκληση για ανάθεση σύμβασης σε Σχολικό/ή Συνεργάτη/ιδα ΟΑΠ


Tο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει την ανάγκη για παροχή βοηθητικού παιδαγωγικού έργου μέσω ανάθεσης σύμβασης σε Σχολικό/ή Συνεργάτη/ιδα της ΟΑΠ στο Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς Δ’ (ΚΒ)  για την περίοδο από 7η Μαρτίου - 28 Απριλίου 2023 (με δυνατότητα ανανέωσης) για 6 διδακτικές περιόδους ημερησίως, σε αρχικό στάδιο.

Το Εναλλακτικό Πρόγραμμα ΟΑΠ με ανάθεση σύμβασης σε Σχολικό/Σχολική Συνεργάτη/ιδα θα τυγχάνει αξιολόγησης και επαναπροσδιορισμού αναγκών από τα μέλη της Πολυθεματικής Ομάδας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο Παιδαγωγικών ή συναφούς κλάδου (Εκπαιδευτικός Προδημοτικής/Δημοτικής/Μέσης Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Ψυχολόγος κ.ά.)

[Επιπρόσθετα προσόντα θα θεωρηθούν ως πλεονέκτημα π.χ. εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης και αντιμετώπισης ψυχοκοινωνικών δυσκολιών των μαθητών/ριών ή προβλημάτων συμπεριφοράς στον χώρο του σχολείου κ.ά.]

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να προσκομίσουν στο σχολείο το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 3/3/2023  και ώρα 13:30 στο e-mail/fax: dim-aglantzia4-kb-lef@schools.ac.cy / 22444374

Η ανάθεση σύμβασης Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας θα περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων από επιτροπή του σχολείου. Οι υποψήφιοι/ες θα ειδοποιούνται από το σχολείο για την ημέρα και ώρα της συνέντευξης από τριμελή (τουλάχιστον) επιτροπή του σχολείου.

Η αμοιβή του/της Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας καθορίζεται στα 10 (δέκα) ευρώ για κάθε διδακτική περίοδο. Η ανάθεση σύμβασης θα ακολουθεί τους όρους εντολής της σχετικής Συμφωνίας Αγοράς Υπηρεσιών μεταξύ αυτού/ής και του σχολείου με βάση τις ανάγκες που θα καθορίζονται από το Σχολείο και την Πολυθεματική Ομάδα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1024