Κέντρο Αριστείας «Κοίος»: Θερινό σχολείο για μεταπτυχιακούς/διδακτορικούς φοιτητές και ερευνητές


 Στόχος η κατάρτιση φοιτητών και ερευνητών σε θέματα που αφορούν τον έλεγχο και την παρακολούθηση ευφυών συστημάτων και δικτύων

Θερινό σχολείο με θέμα τον «Έλεγχο και την παρακολούθηση ευφυών συστημάτων και δικτύων» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Imperial College London, στο πλαίσιο της ερευνητικής τους συνεργασίας.

Το θερινό σχολείο «KIOS Graduate Summer School 2019 on Intelligent Systems and Control», θα πραγματοποιηθεί από τις 16-20 Σεπτεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου και απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε θέματα όπως η μηχανική μάθηση, η βελτιστοποίηση και ο έλεγχος συστημάτων και δικτύων.

Οι κύριοι ομιλητές της φετινής διοργάνωσης θα είναι οι διακεκριμένοι Καθηγητές, Δρ MarcoGori (Πανεπιστήμιο της Σιένα, Ιταλία) και Δρ Alberto Bemporad (IMT School for Advanced Studies Lucca, Ιταλία). Επιπρόσθετα, ο Γενικός Διευθυντής και συνιδρυτής της Chrysalis Leap, του πρώτου κυπριακού επιταχυντή ιδεών για νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), κ. Στέλιος Προκοπίου θα δώσει μία ολοήμερη διάλεξη σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Το 5ήμερο θερινό σχολείο θα περιλαμβάνει διαλέξεις, πρακτικές ασκήσεις, καθημερινές εκθέσεις με αφίσες (posters) καθώς και κοινωνικές δραστηριότητες. Μέσω αυτών των δράσεων οι συμμετέχοντες θα διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και θα τους δοθεί η ευκαιρία να εμπλακούν ενεργά στη διαδικασία επιστημονικής έρευνας δίπλα σε διεθνώς αναγνωρισμένους και διακεκριμένους επιστήμονες.

Πληροφορίες για το Κέντρο Αριστείας «Κοίος» και το θερινό σχολείο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.kios.ucy.ac.cy/summer-school/




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










174