Ημέρα Γνωριμίας στο KES College


Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε "Ημέρα Γνωριμίας" (Open Day) στις κτιριακές εγκαταστάσεις του KES College στη Λευκωσία.

Πολλοί απόφοιτοι Λυκείων και Τεχνικών Σχολών αλλά και πολλοί ενδιαφερόμενοι επισκέφτηκαν το Kολλέγιο για να ενημερωθούν αναλυτικά για τα Προγράμματα Σπουδών που τους ενδιαφέρουν και να ξεναγηθούν στους χώρους του Kολλεγίου. Το KES College υποδέχτηκε εγκάρδια τους ενδιαφερόμενους παρέα με τον ΚΛΙΚ FM, όπου ο Γιώργος Ρούσσος και η Τζώρτζια Παναγή με live link έπαιξαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες.

Στις  παρουσιάσεις που έγιναν για τα 24 Αξιολογημένα-Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το Κολλέγιο, αναλύθηκαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όλων των Προγραμμάτων, η διαδικασία λήψης υποτροφίας, τα νέα μειωμένα δίδακτρα και φυσικά, οι ευκαιρίες εργοδότησης. Επίσης, όλοι οι Συντονιστές των Προγραμμάτων Σπουδών ήταν εκεί και έλυσαν τις οποιεσδήποτε απορίες των ενδιαφερόμενων αναφορικά με τις σπουδές τους.

Ακολούθησε ξενάγηση στα σύγχρονα εργαστήρια του Κολλεγίου, στα νέα αμφιθέατρα, τη βιβλιοθήκη, την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας και τέλος, η κατάληξη ήταν στην καφετέρια του Κολλεγίου όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τον καφέ ή το χυμό τους μαζί με εύγεστα πτι- φουρ.

Για πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα Σπουδών του ΚES College μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22875737 ή μέσω email στο info@kes.ac.cy. Η ιστοσελίδα του κολλεγίου είναι: www.kescollege.ac.cy.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










864