Παρουσιάσεις μακιγιάζ σε φοιτήτριες Αισθητικής του KES College


Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα δύο παρουσιάσεις από την εταιρεία KYBELLA BEAUTY LTD και τον Make-up Artist Σταύρο Μπρέζα, στις φοιτήτριες των Αξιολογημένων - Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής του KES College.

Θέμα της πρώτης παρουσίασης ήταν η Τεχνική Contouring και το Natural Make - up. Κατά την παρουσίαση, έγινε επεξήγηση για την τοποθέτηση και την τεχνική φωτοσκιάσεων σε ένα φυσικό μακιγιάζ και έγινε ενημέρωση αναφορικά με το τί πρέπει να γνωρίζουμε και πώς να διαχειριζόμαστε τις υφές και εντάσεις. Επίσης, δόθηκαν tips για το πώς μπορούμε σαν επαγγελματίες να είμαστε ανταγωνιστικά και τεχνικά δυνατότεροι.

Στην δεύτερη παρουσίαση, έγινε εφαρμογή βραδινού μακιγιάζ.

Ο γνωστός Make - up Artist εφάρμοσε την τεχνική κάλυψης και των φωτοσκιάσεων για μια βραδινή εμφάνιση και την τεχνική για Smokey Eyes με δύο εκδοχές για διαφορετικές περιπτώσεις πελατών. Επεξήγησε τι υφές επιλέγουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, πώς χτίζουμε τις εντάσεις μας, πώς διορθώνουμε τυχόν λάθη και πώς δημιουργούμε αρμονίες.

Γενικότερα, κατά τις παρουσιάσεις αυτές δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές και tips για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ και για την καλύτερη γνώση σε άτομα που φοιτούν στην ειδικότητα της Αισθητικής. Υπήρξε πραγματικά μια δυνατή έναρξη της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς στο KES College, όλο ομορφιά και καλόγουστα look!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










750