To KES College στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα 2020»


   To KES College συμμετείχε και φέτος στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα 2020», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2020 στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

  Η Έκθεση διοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ).

  Την Παρασκευή, την πρώτη ημέρα της Έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις των Δημοσίων και Ιδιωτικών Λυκείων της Κύπρου. Οι λειτουργοί του KES College υποδέχτηκαν τους μαθητές Λυκείων και τους ενημέρωσαν για τα 24 Αξιολογημένα - Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και επαγγελματικής αποκατάστασης που ανοίγονται μπροστά τους σπουδάζοντας στο KES College. Ταυτόχρονα, οι φοιτητές Επισιτιστικών Σπουδών μαζί με τις φοιτήτριες Αισθητικής του κολλεγίου μοιράστηκαν την εμπειρία τους από τις σπουδές τους στο KES College, δίνοντας μια γεύση της φοιτητικής τους ζωής. Επίσης, οι φοιτητές Δημοσιογραφίας ήταν παρόντες με την κάμερα και το μικρόφωνό τους παίρνοντας συνεντεύξεις και δηλώσεις από τους επισκέπτες της Έκθεσης.

  Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, επισκέφτηκαν το περίπτερο του KES College πολλοί μαθητές, τελειόφοιτοι Λυκείων ως επίσης και γονείς για να ενημερωθούν άμεσα και με κάθε λεπτομέρεια για τα πρωτοποριακά Αξιολογημένα - Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το Κολλέγιο, τις προϋποθέσεις εγγραφής, τα δίδακτρα, τα οικονομικά πακέτα, τις κρατικές χορηγίες αλλά και για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες χρειάζονταν. Οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν επίσης την ευκαιρία να γευτούν γλυκές δημιουργίες των φοιτητών των Επισιτιστικών Σπουδών και να προμηθευτούν βιολογικούς σπόρους, προσφορά του 2ετούς Προγράμματος Σπουδών «Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων».

  Το KES College, μέσα από μια διαδρομή 49 χρόνων, προσφέρει πρωτοποριακά και επαγγελματικά Προγράμματα Σπουδών με βασικό στόχο οι απόφοιτοί του να εξασφαλίζουν ένα σίγουρο και λαμπρό επαγγελματικό μέλλον.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










600